Enkele werken welke ik in opdracht gemaakt heb voor managers werkzaam bij het Ministerie van Defensie.Plein 4 te Den Haag maar ik ben ook even terug gegaan in de geschiedenis.

uit 2005 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Prins Willem Alexanderkazerne te Gouda

2008

Ter gelegenheid van het zoveelste jaar van het bestaan en vlak voordat de kazerne werd opgeheven, werd dit werkje gemaakt en 350 reproducties aan alle werknemers, van de PWA te Gouda, uitgereikt.

Plein 4, 1820, Departement van Oorlog

2007

Van een klassiek prentje, gevonden in de kelder van het ministerie, overgenomen en aangepast aan mijn eigen creativiteit. Een antiek romantisch beeld van Plein 4, de staf van het Ministerie van Defensie in Den Haag. Er is veel verandert. Er zijn nog enkele professionele reproducties (op geschept papier) beschikbaar, welke gemaakt zijn door 'Graafjes', Studio de Graaf uit Den Haag.

Instituut Defensie Leergangen IDL

2006

Een écht instituut en hoge school voor de krijgskunde, gevestigd in Delft. Instituut Defensie Leergangen. Veel docenten kregen een professionele reproductie van de aquarel mee naar huis als dank voor de bewezen diensten en herinnering aan de mooie tijd. Er zijn nog enkele professionele reproducties (op geschept papier) beschikbaar, welke gemaakt zijn door 'Graafjes', Studio de Graaf uit Den Haag.

Haagse Staven Ministerie van Defensie

2005

Collage van de Haagse staven van het Ministerie van Defensie, welke rond 2005 werden samengevoegd maar uiteindelijk de-centraal gingen functioneren. Elke commandant van de desbetreffende kriijgsmachtonderdelen kreeg een professionele reproductie van deze aquarel welke door de Secretaris Generaal persoonlijk werd uitgereikt.  Er zijn nog enkele professionele reproducties (op geschept papier) beschikbaar, welke gemaakt zijn door 'Graafjes', Studio de Graaf uit Den Haag.

IP-BHV

2005

In het kader van het inter-departementaal overleg van Bedrijfshulpverleningsmanagers, een omslag voor een centraal BHV-contract gemaakt op aquarel. Even tussendoor maar wel een unieke gebeurtenis. Samenwerking van 12 van de 13 ministeries.